В първото интервю на , след като напусна Белия дом, бившата

...
В първото интервю на , след като напусна Белия дом, бившата
Коментари Харесай

Мелания Тръмп допуска, че отново може да стане първа дама |

В първото изявление на, след като напусна Белия дом, някогашната първа дама допусна възможност още веднъж да живее там, ако някогашният президент Доналд Тръмп бъде избран отново през 2024 година

" Мисля, че постигнахме доста за четирите години ръководство на Тръмп ", сподели Мелания Тръмп в изявление за Fox, излъчено в неделя сутринта, и добави: " Никога не казвай в никакъв случай ", когато беше запитана дали би могла още веднъж да живее в Белия дом, в случай че съпругът й се кандидатира за преизбиране.

По време на изявлението Тръмп коментира и своите NFT планове. Бившата първа дама е проектирала и пуснала за продажба на персоналния си уеб страница няколко токена, които съставляват цифрови колекционерски предмети, удостоверени от блокчейн, които постоянно са произведение на цифровото изкуство. Всички продукти, които Тръмп продава, могат да бъдат закупени единствено посредством криптовалута, а първата партида от продукти, пусната за продажба по-рано тази година, не съумя да доближи стремежи предел от 250 000 $ за начална цена, напомня CNN.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР